در مراسم روز ملی فناوری فضایی اعلام شد

عرضه نمونه پروازی ماهواره ناهید ۲

عرضه نمونه پروازی ماهواره ناهید ۲

به گزارش وب کنفرانس، رئیس پژوهشکده سامانه های ماهواره پژوهشگاه فضایی وزارت ارتباطات، تجمیع و ساخت مدل پروازی «ناهید ۲»، ساخت شبیه ساز کانال مخابراتی برای گیرنده ODS، تدوین ۱۵۰ سند علمی، طراحی و راه اندازی لابراتوار GNSS، تعریف ۱۰ پروژه دانشگاهی و راه اندازی لابراتوار شبیه ساز پانل خورشیدی و اتاق تمیز کلاس هزار را از دستاوردهای طراحی و ساخت ماهواره «ناهید ۲» دانست.


به گزارش وب کنفرانس به نقل از ایسنا، دکتر مهدی نصیری در مراسم روز ملی فناوری فضایی که بامداد امروز در پژوهشگاه فضایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور رئیس جمهور برگزار شد، ضمن اشاره به پرتاب دو ماهواره «ثریا» و «مهدا» ساخت پژوهشگاه فضایی وزارت ارتباطات، اظهار داشت: ما سیگنال هایی از وضعیت ماهواره، تله متری، دما، GPS و کلیه سناریوهای تعریف شده ماهواره «مهدا» را دریافت کردیم.
وی ضمن اشاره به پروژه ملی ماهواره «ناهید ۲» با اشاره به اینکه این ماهواره یک ماهواره مخابراتی است، اضافه کرد: نمونه کیفی آن در روز ملی فناوری فضایی سال قبل رونمایی گردید و نمونه پروازی آن عرضه شده است.
نصیری، طول عمر این ماهواره را ۲ سال با وزن ۱۲۰ کیلوگرم دانست که مقرر است در مدار ۵۰۰ کیلومتری قرار گیرد، اظهار نمود: شیب مدار تزریقی «ناهید ۲» ۵۵ درجه، نوع پیشرانش آن شیمیایی با سطح آرایش یک نیوتن و با توان متوسط ۴۹ وات است. باند فرکانسی آن KU،، X و UHF است.
رئیس پژوهشکده سامانه های ماهواره پژوهشگاه فضایی وزارت ارتباطات، آزمون انتقال مداری با پیشرانش با ۲ سال عملیات در مدار، آزمون تعیین موقعیت رادیویی مستقل از جی پی اس و نصب گیرنده ODS، ردیابی و کنترل موقعیت ماهواره در هنگام مانور، ارتقای دقت نشانه روی ماهواره به یک تا ۳ درجه، ارتباط مخابراتی ذخیره و ارسال با قابلیت ارتباط بین ۲۵۴ کاربر زمینی در بستر ماهواره، اندازه گیری تشعشات کمربند وان آلن و برقراری ارتباط مخابراتی و تست زیر سیستم ها در باند S و آزمون برقراری ارتباط همزمان مخابراتی بین دو نقطه در دید ماهواره در باند KU رله تلفنی را از مأموریت های ماهواره «ناهید ۲» دانست.
نصیری افزود: همچون دستاوردهای ماهواره «ناهید ۲» را میتوان به مواردی چون تجمیع و ساخت مدل پروازی ناهید ۲، ساخت شبیه ساز کانال مخابراتی برای گیرنده ODS، تدوین ۱۵۰ سند علمی، طراحی و راه اندازی لابراتوار GNSS، تعریف ۱۰ پروژه دانشگاهی و راه اندازی لابراتوار شبیه ساز پانل خورشیدی و اتاق تمیز کلاس هزار اشاره نمود.
وی ثبت ۳ اختراع و ۲۰ مقاله علمی پژوهشی را از دیگر دستاوردهای این پروژه فضایی نام برد.



1402/11/15
22:37:32
5.0 / 5
246
تگهای خبر: ارتباطات , ارتباطات و فناوری اطلاعات , پژوهش , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
WebMeet

webmeet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت وب كنفرانس محفوظ است

وب كنفرانس

کنفرانس تحت وب و چت تصویری