دو موشک اسپیس ایکس با فاصله کمتر از ۵ ساعت پرتاب شدند

دو موشک اسپیس ایکس با فاصله کمتر از ۵ ساعت پرتاب شدند

به گزارش وب کنفرانس، شرکت «اسپیس ایکس»، دو مأموریت مداری را با فاصله کمتر از پنج ساعت انجام داد و دو موشک را به فضا پرتاب کرد.


به گزارش وب کنفرانس به نقل از ایسنا و به نقل از اسپیس، شرکت «اسپیس ایکس»(SpaceX) در روز ۱۷ مارس دو مأموریت مداری را انجام داد. این نمایش در ساعت ۳: ۲۶ پس از ظهر به وقت منطقه زمانی شرقی شروع شد و اسپیس ایکس، ۵۲ ماهواره اینترنتی «استارلینک»(Starlink) خویش را از «پایگاه نیروی فضایی وندنبرگ»(VBG) در کالیفرنیا به مدار زمین پرتاب کرد. سپس در ساعت ۷: ۳۸ پس از ظهر به وقت منطقه زمانی شرقی، یک موشک «فالکون۹»(Falcon ۹) حامل ماهواره های مخابراتی SES-۱۸ و SES-۱۹ از «ایستگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال»(CCSFS) در فلوریدا بلند شد.
هر دو مأموریت مطابق برنامه پیش رفتند. ماهواره های استارلینک در مدار پایین زمین مستقر شدند و فالکون۹ هم با موفقیت SES-۱۸ و SES-۱۹ را به مدار انتقالی زمین ایستا رساند.
اولین مرحله فالکون۹ به سلامت به زمین بازگشت و کمتر از ۹ دقیقه بعد از بلند شدن، روی سکوی فرود شناور بدون سرنشین اسپیس ایکس در دریا فرود آمد.


به قول اسپیس ایکس، این هشتمین پرتاب و فرود برای فالکون۹ و ششمین پرتاب برای موشکی بود که SES-۱۸ و SES-۱۹ را پرتاب کرد.
۵۲ ماهواره استارلینک، به بیشتر از ۳۷۰۰ ماهواره دیگر در شبکه پهن باند بزرگ اسپیس ایکس می پیوندند که توسعه آنها در آینده هم ادامه خواهد یافت. شرکت اسپیس ایکس، مجوز استقرار ۱۲ هزار ماهواره استارلینک را در مدار پایین زمین دارد و علاوه بر آن، برای مجوز ارسال ۳۰ هزار ماهواره دیگر هم درخواست داده است.
ماهواره های مخابراتی SES-۱۸ و SES-۱۹ به فاصله دورتری رفتند. این دو ماهواره به سمت مدار انتقالی زمین ایستا در فاصله حدود ۳۵۷۰۰ کیلومتر بالاتر از سیاره ما حرکت می کنند.
پرتاب های روز ۱۷ مارس، هجدهمین و نوزدهمین پرتاب سال برای اسپیس ایکس بودند و پرتاب ها ادامه خواهند داشت. ایلان ماسک، مدیرعامل اسپیس ایکس، تابستان گذشته اظهار داشت که این شرکت احیانا در سال ۲۰۲۳، تا ۱۰۰ مأموریت مداری را انجام خواهد داد.
ویدئوی نخست، پرتاب ۵۲ ماهواره اینترنتی استارلینک و ویدئوی دوم، پرتاب ماهواره های مخابراتی را نشان داده است.


1402/01/01
02:36:23
5.0 / 5
264
تگهای خبر: اینترنت , شركت , مخابرات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
WebMeet

webmeet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت وب كنفرانس محفوظ است

وب كنفرانس

کنفرانس تحت وب و چت تصویری