بدافزاری كه اطلاعات بانكی را می دزدد

بدافزاری كه اطلاعات بانكی را می دزدد

وب كنفرانس: به نظر می آید كه یك گروه حرفه ای از هكرها و مجرمان سایبری با انتشار یك بدافزار و تروجان معروف به روزرسانی شده اهتمام دارند به سرقت اطلاعات بانكی و مالی كاربران بپردازند.



به گزارش وب كنفرانس به نقل از ایسنا، آمار حملات سایبری و هك در سال ۲۰۱۷ میلادی به اوج خود رسید و با ادامه روند صعودی آن در سال ۲۰۱۸، برآوردهاهم حالا حاكی می باشد كه ركورد حملات سایبری امسال میلادی باز شكسته خواهد شد.

با توجه به نتایج پژوهش های انجام شده، میزان حملات سایبری در سال آینده میلادی ۲۰۱۸ به اوج خود خواهد رسید؛ بدین سبب تمامی شركت های كوچك و بزرگ در سراسر جهان موظف خواهند بود، اقدامات و تمهیدات لازم را برای مقابله با هك شدن اتخاذ كنند تا در مقابل مجرمان سایبری و حملات و خسارات جبران ناپذیر آنها، لطمه پذیری كمتری داشته باشند و ضریب امنیت اطلاعات خود و مشتریان خودرا به بالاترین حد ممكن برسانند.

حالا برخی از هكرها و مجرمان سایبری مبادرت به انتشار نوع جدیدی از یك بدافزار و تروجان خطرناك در فضای مجازی كرده اند تا بتوانند به وسیله آن به بانك ها و موسسات مالی از طریق دور دسترسی پیدا كرده و به سیستم و اطلاعات موجود در آنها نفوذ یافته و به سرعت داده های موردنظر خود بپردازند.

تروجان ServHelper كه از نوامبر پارسال فعالیت خودرا در سیستم كامپیوتر های مبتنی بر ویندوز آغاز نموده است، تابحال توانسته است از طریق دور به اطلاعات سیستم های بانكی و موسسات مالی و اعتباری گسترده ای در جهان دسترسی پیدا كند و این اطلاعات را در اختیار هكرها و مجرمان سایبری قرار دهد.

بر اساس گزارش وب سایت هكرنیوز، فعالیت این تروجان و بدافزار پیشرفته و خطرناك تابحال با ارسال اسپم و ایمیل های فیشینگ از قربانیان موردنظر درخواست كرده است كه اسناد بانكی و داده های در رابطه با نقل و انتقالات بانكی و مالی را باز كرده و برای آنها ارسال نمایند. این بدافزار تنها با فریب دادن كاربران و قربانیان ناآگاه مبادرت به ارسال انبوهی از ایمیل های فیشینگی می كند و آنها با دستان خود مبادرت به تحویل و نمایش اطلاعات به دست هكرها می كنند.

در پارسال میلادی باج افزار، بدافزار و ویروس های كامپیوتری بسیاری در سراسر جهان، اطلاعات محرمانه، خصوصی و مالی میلیون ها نفر را به سرقت بردند و میلیاردها دلار به شركت های مربوطه و دولت ها خسارت وارد كرده اند. حمله سایبری توسط بدافزار واناكرای (WannaCry) به صورت قطع یكی از مهلك ترین حملاتی است كه در طول سال های اخیر صورت گرفته است.

بنابراین می توان گفت خطر حملات سایبری در كمین تمامی افراد، كاربران و شركت های كوچك و بزرگ در جهان است و دیگر نمی توان ادعا كرد كه كسی از گزند و خطرات حملات سایبری در امان است.




1397/10/24
21:06:43
5.0 / 5
4650
تگهای خبر: پژوهش , سایبر , شركت , فضای مجازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
WebMeet

webmeet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت وب كنفرانس محفوظ است

وب كنفرانس

کنفرانس تحت وب و چت تصویری