تیک تاک حساب تبلیغ مستند ماسک را برای همیشه ممنوع کرد

تیک تاک حساب تبلیغ مستند ماسک را برای همیشه ممنوع کرد

وب کنفرانس: مستند چهار ساعته ای درباره ی ایلان ماسک بازهم با مقاومت از طرف پلت فرم های اجتماعی روبرو می شود و در تازه ترین اقدام، تیک تاک یک حساب تبلیغ کننده این فیلم را مسدود کرد.


به گزارش وب کنفرانس به نقل از تک کرانچ، بر طبق گزارش نشریه هالیوود ریپوردتر بلیکر استریت، توزیع کننده این فیلم بتازگی از طرف تیک تاک هشدار دریافت کرده بود که حسابش به علت محتوای سیاسی بطور دائم تعلیق شده است.
تبلیغات تیزر فیلم ماسک ابتدا توسط متا و یوتیوب نیز رد شد، هرچند این پلت فرم ها کم کم اجازه انتشار آگهی را دادند و متا دلیل رد شدن این محتوا را یک اشتباه اعلام نمود.
الکس گیبنی کارگردان این فیلم نیز بتازگی تایید نمود، شرکت یونیورسال، توزیع کننده بین المللی فیلم درباره ی برنامه هایش جهت انتشار ماسک با تردید روبرو شده است. با این وجود شرکت حالا مشغول پیشبرد برنامه هایش است.
ایکس پلت فرم متعلق به ماسک نیز از انتشار آگهی های این فیلم خودداری کرده است. واحد عملیات تیک تاک در آمریکا که قسمتی از آن به لری الیسون بنیانگذار شرکت اورکل متعلق می باشد که وی نیز مانند ایلان ماسک یکی از حامیان دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا است.
بطور خلاصه، به گزارش وب کنفرانس به نقل از تک کرانچ، بر بر اساس گزارش نشریه هالیوود ریپوردتر بلیکر استریت، توزیع کننده این فیلم بتازگی از جانب تیک تاک هشدار دریافت کرده بود که حسابش به دلیل محتوای سیاسی به طور دائم تعلیق شده است. تبلیغات تیزر فیلم ماسک ابتدا توسط متا و یوتیوب نیز رد شد، هرچند این پلتفرم ها کم کم اجازه انتشار آگهی را دادند و متا دلیل رد شدن این محتوا را یک اشتباه اظهار داشت. الکس گیبنی کارگردان این فیلم نیز بتازگی تایید نمود، شرکت یونیورسال، توزیع کننده بین المللی فیلم درباره ی ی برنامه هایش جهت انتشار ماسک با تردید روبرو شده است.

منبع:

1405/07/26
18:10:01
5.0 / 5
35
تگهای خبر: شركت , كنفرانس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
WebMeet

webmeet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت وب كنفرانس محفوظ است

وب كنفرانس

کنفرانس تحت وب و چت تصویری
با وب کنفرانس فاصله‌ها را کم کنید، ارتباطات را تقویت کنید