رفع اختلالات فرکانسی و GPS در دستور کار سازمان تنظیم مقررات

رفع اختلالات فرکانسی و GPS در دستور کار سازمان تنظیم مقررات

به گزارش وب کنفرانس، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اظهار داشت: رفع اختلالات فرکانسی و GPS در دستور کار سازمان تنظیم مقررات قرار دارد.



حمید فتاحی رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتگو با گزارشگر مهر با اشاره به بروز تداخلات فرکانسی و اختلالات GPS، تاکید کرد این اختلالات منجر به کاهش کیفیت ارتباطات صوتی در تعدادی مناطق شده است.
وی با اشاره به تأثیر این اختلالات بر برخی سایت های ارتباطی کشور گفت: هم اکنون، تداخلات فرکانسی و اختلالات GPS برخی زیرساخت های ارتباطی را تحت تأثیر قرار داده اند و شناسایی و حل این اختلالات در دستور کار جدی ما قرار دارد.
فتاحی در ادامه اضافه کرد: تلاش ها برای کاهش این اختلالات ادامه دارد و با انجام هماهنگی ها و تفاهم های لازم، امیدواریم هر چه سریع تر شرایط به حالت عادی بازگردد.
رئیس سازمان تنظیم مقررات در آخر تصریح کرد: برگرداندن کیفیت ارتباطات به سطح مطلوب، از اولویت های اصلی ماست و پیگیری ها دراین خصوص با جدیت دنبال می شود.

منبع:

1404/07/24
15:09:41
5.0 / 5
4
تگهای خبر: ارتباطات , سازمان , سایت , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
WebMeet

webmeet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت وب كنفرانس محفوظ است

وب كنفرانس

کنفرانس تحت وب و چت تصویری
با وب کنفرانس فاصله‌ها را کم کنید، ارتباطات را تقویت کنید