استفاده آزمایشی از بلاک چین در شهرها و نهادهای منتخب چین

استفاده آزمایشی از بلاک چین در شهرها و نهادهای منتخب چین

چین ۱۵ شهر و ۱۶۴ نهاد شامل شرکت ها، دانشگاه ها، بیمارستان ها و گروههای صنعتی را برای اجرای آزمایشی درباره استفاده از فناوری بلاک چین برگزید.



به گزارش وب کنفرانس به نقل از ایسنا، سازمان فضای سایبری چین در اطلاعیه ای اعلام نمود این برنامه استفاده از فناوری بلاک چین در تسهیل اشتراک گذاری دیتا، بهینه کردن فرآیندهای کسب و کار، کاهش هزینه ها، بهبود هم افزایی و ایجاد سیستمهای قابل اطمینان را هدف گرفته است.

شهرهای انتخاب شده شامل پکن، گوانگژو در جنوب و گوئیانگ در جنوب غرب هستند. این شهرها آزمایشی را به صورت جامع انجام می دهند در حالیکه سایرین به حوزه های خاصی مانند تولید، نیرو، تعرفه های قانونی، کپی رایت، فاینانس فرا مرزی، آموزش و بهداشت متمرکز خواهند شد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، در این بیانیه آمده است: زیرساخت در رابطه با بلاک چین به شکل متوازن در حوزه های مشارکت کننده در این آزمایش یکپارچه و بکار گرفته می شوند تا توانمندی های مبادله دیتا در مقیاس بزرگ را تشکیل دهند که تقاضا برای اهداف تولید را تأمین می کند. نهادهای شرکت کننده در این برنامه تشویق شده اند از محصولات سخت افزاری بلاک چین و نرم افزاری استفاده کنند که هم کنش پذیری داشته و پایدار هستند.





منبع:

1400/11/11
13:04:24
5.0 / 5
594
تگهای خبر: سازمان , سایبر , سیستم , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
WebMeet

webmeet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت وب كنفرانس محفوظ است

وب كنفرانس

کنفرانس تحت وب و چت تصویری
با وب کنفرانس فاصله‌ها را کم کنید، ارتباطات را تقویت کنید