شناسایی بیشتر از ۱۰۰ سیگنال رادیویی عجیب

شناسایی بیشتر از ۱۰۰ سیگنال رادیویی عجیب

به گزارش وب كنفرانس بزرگترین تلسكوپ چین موفق به شناسایی بیشتر از ۱۰۰ پالس رادیویی مرموز از یك منبع در حدود سه میلیارد سال نوری از زمین شده است.


به گزارش وب كنفرانس به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، "تلسكوپ كروی با دیافراگم پانصد متری" یا "فست" (Five hundred meter Aperture Spherical Telescope یا FAST) كه بزرگترین تلسكوپ چین به حساب می آید، به تازگی موفق به شناسایی سیگنال هایی موسوم به "انفجارهای رادیویی سریع" (fast radio bursts) شده است.
انفجارهای رادیویی سریع پالس های سریع انرژی هستند كه از منابع ناشناخته، اما با انرژی زیاد در فضا بیرون می آیند. هر انفجار فقط برای چند میلی ثانیه می ماند.
پژوهشگران رصدخانه فضایی امیدوارند تا بتوانند همچنان سیگنال ها را تحت نظر بگیرند و بتوانند آنها را با دقت مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند؛ چونكه به باور پژوهشگران كسب اطلاعات بیشتر در مورد ماهیت این پالس ها امكان دارد اطلاعات ارزشمندی درباره نحوه ساخت آنها در اختیارشان قرار دهد.
این تلسكوپ از سال ۲۰۱۶ در حال مطالعه انفجار رادیویی سریع موسوم به" FRB۱۲۱۱۰۲ "است. ستاره شاسان در اواخر ماه آگوست اعلام كردند تلسكوپ فست موفق به شناسایی بیشتر از ۱۰۰ انفجار رادیویی سریع شده است. این یكی از دستاوردهای بزرگ این تلسكوپ محسوب می شود؛ چونكه این بیشترین تعداد پالس هایی است كه تابحال شناسایی شده اند. بر مبنای داده های "رصدخانه پاركس" در استرالیا نخستین انفجار سریع رادیو در سال ۲۰۰۷ شناسایی شد.

تلسكوپ كروی با دیافراگم پانصد متری یا فست


تلسكوپ كروی با دیافراگم ۵۰۰ متری كه تیان یان (چشم آسمان) هم نامیده می شود، یك تلسكوپ رادیویی است. این تلسكوپ در كوهستان های استان گوئیژو در جنوب غربی كشور چین ساخته شده است. قطر فیزیكی بشقاب این تلسكوپ ۵۰۰ متر و قطر موثر آن ۳۰۰ متر است. ساخت این تلسكوپ حدود پنج سال طول كشیده است. تلسكوپ مذكور فعالیت خویش را از ماه سپتامبر ۲۰۱۶ آغاز كرده، اما فعالیت رسمی آن از سال ۲۰۱۹ آغاز خواهد شد. ساخت این تلسكوپ برای اولین بار در سال ۱۹۹۴ پیشنهاد شد. طراحان تلسكوپ می گویند كه این تلسكوپ رادیویی می تواند اجرام آسمانی ناشناس را جستجو و به درك بهتر منشا هستی كمك نماید.



1398/06/20
22:59:11
5.0 / 5
4349
تگهای خبر: پژوهش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
WebMeet

webmeet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت وب كنفرانس محفوظ است

وب كنفرانس

کنفرانس تحت وب و چت تصویری