بدافزار جدید در كمین كاربران اپلیكیشن های ویرایش عكس

بدافزار جدید در كمین كاربران اپلیكیشن های ویرایش عكس

به گزارش وب كنفرانس كارشناسان فعال در موسسه تحقیقاتی و امنیتی Trend Micro اعلام نموده اند كه بدافزار جدیدی را در فروشگاه آنلاین و اینترنتی گوگل پلی استور كشف كرده اند كه در ۲۹ اپلیكیشن ویرایش عكس وجود داشته است.


به گزارش وب كنفرانس به نقل از ایسنا، از آنجائیكه این روزها اخبار زیادی در خصوص صدمه پذیری های امنیتی و نفوذ بدافزارهای خطرناك به كامپیوتر كاربران و شركت های تجاری در جهان انتشار یافته است، ازاین رو پژوهشگران بسیاری درصدد كشف هرگونه بدافزار در نرم افزار، برنامه و اپلیكیشن های مختلف هستند تا كاربران را از صدمه های احتمالی حملات سایبری و بدافزاری مصون بدارند.
كارشناسان و متخصصان فعال در حوزه امنیت سایبری مؤسسه تحقیقاتی ترند میكرو (Trend Micro) اخیرا از وجود یك بدافزار جدید و پیشرفته در بالغ بر ۲۹ اپلیكیشن موجود در فروشگاه آنلاین و اینترنتی گوگل پلی استور اطلاع داده اند و اعلام نموده اند كه در اپلیكیشن های اندرویدی كه در طبقه بندی های متعددی بویژه برنامه های ویرایش عكس و تصاویر، بدافزار جدید، پیشرفته و خطرناكی فعالیت و حضور داشته كه اطلاعات شخصی و هویتی كاربران را بدون آنكه متوجه شوند، به سرقت برده است.
این كارشناسان در گزارشی كه در وب سایت phonearena منتشر نموده اند، خاطرنشان كرده اند كه برای مثال بعضی از معروف ترین اپلیكیشن های آلوده به این بدافزار، می توان به Beauty Camera، Pro Beauty Camera، Horizontal Beauty camera اشاره نمود كه به قول آنها، حریم خصوصی كاربران را نقض كرده و به اطلاعات شخصی و موقعیت مكانی آنها دستیابی پیدا كرده اند.
بعضی از اپلیكیشن های دیگر هم از روش های حملات فیشینگی استفاده می كرده اند تا كاربران با دست و اختیار خود، اطلاعات و داده های خصوصی خویش را در اختیار هكرها و مجرمان سایبری قرار دهند.
این كارشناسان با انتشار این گزارش، به كاربران اخطار داده اند كه با نصب اپلیكیشن های مخرب و آلوده به بدافزار، اطلاعات شخصی و حریم خصوصی خویش را به مخاطره نیاندازند و با سهل انگاری آنها را در اختیار هكرها و مجرمان سایبری قرار ندهند.
بدین ترتیب با وجود قوانین و نظارت های سخت گیرانه ای كه در فروشگاه آنلاین و اینترنتی گوگل پلی استور برای حفظ و ارتقای امنیت سایبری وجود دارد، كاربران باید مراقب باشند كه هر اپلیكیشنی را نصب و دانلود نكنند تا گرفتار نفوذ افراد غریبه و سواستفاده از اطلاعات شخصی خود نشوند.



1397/11/17
17:51:21
5.0 / 5
4450
تگهای خبر: آنلاین , اپل , اینترنت , پژوهش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
WebMeet

webmeet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت وب كنفرانس محفوظ است

وب كنفرانس

کنفرانس تحت وب و چت تصویری