مدیركل پیشگیری های فرهنگی و اجتماعی قوه قضائیه:

۱۰۰۰سیم كارت ویژه كودكان و نوجوانان با اینترنت پاك توزیع شد

۱۰۰۰سیم كارت ویژه كودكان و نوجوانان با اینترنت پاك توزیع شد

به گزارش وب كنفرانس مدیركل پیشگیری های فرهنگی و اجتماعی قوه قضائیه از توزیع یك هزار سیم كارت ویژه كودكان و نوجوانان مجهز به اینترنت پاك با همكاری وزارت ارتباطات اطلاع داد.



به گزارش وب كنفرانس به نقل از مهر، علی محمد زنگانه ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه در سمنان با اشاره به طرح سیم كارت ویژه نوجوانان با اینترنت پاك، تاكید كرد: برای دوری از صدمه های اجتماعی فضای مجازی، با همكاری وزارت ارتباطات توانسته ایم تابحال شاهد توزیع یك هزار سیم كارت ویژه نوجوانان و كودكان در سطح كشور باشیم.
وی بابیان اینكه متقاضیان این سیم كارت ها روزبه روز افزایش می یابند، ابراز كرد: همكاری های بین بخشی برای جلوگیری از بروز صدمه های اجتماعی بین كودكان با همراهی وزارت ارتباطات سبب شد تا طرح توزیع این سیم كارت ها صورت گیرد.
مدیركل پیشگیری های فرهنگی و اجتماعی قوه قضائیه شناخت و احاطه بر انواع جرائم هنجارشكن نوپدید در فضای مجازی را یك لزوم دانست و تاكید كرد: اقدام و ارتكاب به جرم در فضای مجازی مانند فضای واقعی مجاز شمرده نمی گردد و این واقعیتی در جامعه ما به حساب می آید.
زنگانه درباره اقدامات كارگروه فضای مجازی و همینطور قوه قضائیه در تغییر این نوع نگرش در سطح جامعه، تاكید كرد: در این خصوص روش های پیشگیرانه ای برای آگاهی بخش به خانواده ها در دست تدوین و اجرا است كه بزودی نتایج آن برای همگان بازگو می گردد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره علت اجرای طرح توزیع و استفاده از سیم كارت های ویژه كودكان و نوجوانان و اینترنت پاك، افزود: ضرورت افزایش كنترل والدین بر نحوه استفاده از فضای مجازی در میان فرزندان به خصوص كودكان مارا برآن داشت تا با همكاری وزارت ارتباطات نسبت به اجرای این طرح در جهت كاهش صدمه های حوزه فضای مجازی مبادرت ورزیم.
مدیركل پیشگیری های فرهنگی و اجتماعی قوه قضائیه اضافه كرد: با همكاری و همراهی نهادهای مسئول و ذی ربط با حوزه فضای مجازی و صدمه های آن به خصوص در بدنه دولت دوازدهم، نرم افزارهای ویژه ای جهت استفاده ایمن از اینترنت و فضای مجازی به صورت بومی در حال ساخت و عرضه است.
زنگانه به در معرض صدمه و تخلف قرار گرفتن نوجوانان در فضای مجازی هم اشاره نمود و اظهار داشت: باید جوانان و نوجوانان مان را در ارتباط با تهدیدات فضای مجازی آگاه سازیم از جانب دیگر هم می بایست كنترل بر این فضاها را از یاد نبریم.
وی استفاده بیش از حد از اینترنت و فضای مجازی را یك نوع اختلال روانی و رفتاری دانست و تاكید كرد: سازمان بهداشت جهانی نوعی جدید از اعتیاد را در حوزه فضای مجازی ابلاغ كرده كه امروز در میان خیلی از جوانان رایج است بنابراین در بحث كنترل فضای مجازی می بایست به این زمینه هم دقت نظر ویژه از جانب خانواده ها صورت گیرد.

1397/10/21
22:36:39
5.0 / 5
5043
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
WebMeet

webmeet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت وب كنفرانس محفوظ است

وب كنفرانس

کنفرانس تحت وب و چت تصویری