محققان آمریكایی:

مصرف گوشت قرمز و لبنیات می تواند از مبتلاشدن به سرطان جلوگیری کند

مصرف گوشت قرمز و لبنیات می تواند از مبتلاشدن به سرطان جلوگیری کند

وب کنفرانس: یک مطالعه جدید و اعجاب انگیز نشان میدهد که مصرف گوشت قرمز و لبنیات ممکنست به پیش گیری از سرطان کمک نماید.


به گزارش وب کنفرانس به نقل از ایسنا و به نقل از اس اف، محققان دریافتند که اسید ترانس واکسنیک(TVA) که یک اسید چرب موجود در گوشت گاو، بره و لبنیات، توانایی سلول های ایمنی را برای مبارزه با تومورها بالا می برد. این مطالعه همین طور نشان داده است که سطوح بالاتر اسید ترانس واکسنیک در خون با پاسخ بهتر به ایمونوتراپی مرتبط می باشد و اسید ترانس واکسنیک بعنوان یک مکمل غذایی بالقوه برای تقویت درمان های سرطان پیشنهاد می شود.
تحقیقات زیادی در کوشش برای رمزگشایی ارتباط بین رژیم غذایی و سلامت انسان انجام شده است و درک مکانیسم های اساسی بدن به علت تنوع گسترده ای از غذاهایی که مردم می خورند بسیار دشوار است.
جینگ چن(Jing Chen)، استاد خدمات برجسته پزشکی جانت دیویسون رولی در شیکاگو و یکی از نویسندگان ارشد این مطالعه می گوید: اگر فقط بر مواد مغذی و متابولیت های مشتق شده از غذا تمرکز نماییم، متوجه می شویم که چگونه آنها بر فیزیولوژی و لطمه شناسی تأثیر می گذارند. ما با تمرکز بر مواد مغذی که می توانند پاسخ های سلول تی را فعال کنند، ماده ای یافتیم که در حقیقت با فعال کردن یک مسیر ایمنی مهم، ایمنی ضد تومور را تقویت می کند.
در علم بیوشیمی مواد شرکت کننده در متابولیسم یا سوخت و ساز سلولی را متابولیت می نامند.
پژوهشگران کار خودرا با تشکیل مجموعه ای از مواد مغذی خون از تقریباً ۷۰۰ متابولیت شناخته شده مشتق شده از مواد غذایی شروع کردند.
آنها این موارد را جهت بررسی اثراتشان بر ایمنی ضد تومور غربالگری کردند و اسید ترانس واکسنیک را بعنوان موثرترین مورد در میان شش گزینه برتر در سلول های انسان و موش ها شناسایی نمودند.
پروفسور چن توضیح می دهد: بعد از میلیونها سال تکامل، تنها چند صد متابولیت مشتق شده از غذا وجود دارد که در نهایت در خون به گردش در می آید، ازاین رو این متابولیت ها می توانند در زیست شناسی ما اهمیت داشته باشند. مشاهده این که یک ماده مغذی واحد مانند اسید ترانس واکسنیک دارای مکانیسم بسیار هدفمندی بر روی یک نوع سلول ایمنی هدفمند است و یک پاسخ فیزیولوژیکی بسیار عمیق در سطح کل ارگانیسم ایجاد می کند، به نظر من واقعا اعجاب انگیز و جذاب است.
این مطالعه نشان داد که رژیم غذایی غنی شده با اسید ترانس واکسنیک در موش ها بطور قابل توجهی رشد تومور در ملانوما و سرطان روده بزرگ را کم کرد.
پروفسور چن تاکید می کند که این مطالعه نباید بعنوان تاییدی بر افزایش مصرف گوشت قرمز و لبنیات تعبیر شود. به زبان ساده، این مطالعه را نباید بهانه ای برای خوردن بیشتر چیزبرگر و پیتزا در نظر گرفت.
ملانوما به توموری با منشا سلول های ملانین دار گفته می شود. این تومور بدخیم اصولا یک تومور پوستی است. این نوع سرطان به سرعت می تواند در بدن گسترش پیدا کند.
نمونه های خونی از بیماران مبتلا به تومور لنفوم که تحت ایمونوتراپی قرار گرفته بودند نشان داد که سطوح بالاتر اسید ترانس واکسنیک با پاسخ های درمانی بهتر مرتبط می باشد.
علاوه بر این، اسید ترانس واکسنیک کارایی یک داروی ایمونوتراپی را در کشتن سلول های سرطان خون در بیماران بهبود بخشید.
با این حال، نویسندگان این مطالعه با عنایت به خطرات شناخته شده برای سلامتی، نسبت به مصرف بیش از اندازه گوشت قرمز هشدار می دهند و درحال بررسی منابع گیاهی با ترکیبات مشابه هستند.
پروفسور چن تاکید می کند که این مطالعه نباید بعنوان تاییدی بر افزایش مصرف گوشت قرمز و لبنیات تعبیر شود. به زبان ساده، این مطالعه را نباید بهانه ای برای خوردن بیشتر چیزبرگر و پیتزا در نظر گرفت.
چن نتیجه می گیرد: داده های اولیه ای وجود دارد که نشان داده است دیگر اسیدهای چرب با منشا گیاهی بوسیله گیرنده ای مشابه سیگنال ارسال می کنند، ازاین رو ما معتقدیم که احتمال زیادی وجود دارد که مواد مغذی گیاهان بتوانند همین کار را با فعال کردن مسیر پروتئین متصل شونده به عامل واکنش دهنده به آدنوزین مونوفسفات حلقه ای به اختصار CREB نیز انجام دهند.
این یافته ها در مجله نیچر انتشار یافته است.



1402/09/03
19:50:31
5.0 / 5
199
تگهای خبر: پزشكی , پژوهش , تحقیقات , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
WebMeet

webmeet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت وب كنفرانس محفوظ است

وب كنفرانس

کنفرانس تحت وب و چت تصویری