بهترین جایگزین های اپلیكیشن زوم برای برقراری ویدئوكنفرانس

بهترین جایگزین های اپلیكیشن زوم برای برقراری ویدئوكنفرانس

به گزارش وب كنفرانس این روزها تحت تأثیر شیوع گسترده ویروس كرونا، كاربران به سمت استفاده از اپلیكیشن های مختلفی به منظور برقراری تماس ویدیویی و برگزاری ویدئوكنفرانس جذب شده اند تا بتوانند كار و فعالیتهای كاری و آموزشی خود در زمان قرنطینه و دوركاری را انجام دهند.


به گزارش وب كنفرانس به نقل از ایسنا، بعد از آنكه خبر افشای هزاران فایل از تماسهای ویدئویی كاربران اپلیكیشن زوم در فضای مجازی منتشر گردید و جنجال های بسیاری در مورد امنیت ضعیف آن و عدم رعایت و حفظ حریم شخصی افراد به راه افتاد، حالا به نظر می آید كه خیلی از كاربران كه الان در دوركاری، قرنطینه و خانه نشینی به سر می برند، خواستار یافتن جایگزین های مناسبی برای برقراری تماسهای ویدیویی و برگزاری ویدئو كنفرانس هستند تا بدین ترتیب بتوانند به كار و فعالیتهای كاری و آموزشی خود بپردازند.
بر مبنای گزارشی كه در وبسایت دیجیتال ترندز آمده است، كارشناسان فعال در حوزه فناوری و امنیت سایبری با بررسی قابلیت و امكانات گوناگونی كه در اپلیكیشن های موجود بر روی پلت فرم فروشگاه های گوگل پلی استور و اپ استور اپل وجود دارند، بهترین جایگزین های اپلیكیشن زوم را كه به كاربران امكان برقراری تماسهای ویدئویی و برگزاری جلسات ویدئو كنفرانسی می دهند، معرفی كرده اند.
در زیر به مروری بر بهترین اپلیكیشن های مخصوص برگزاری ویدیو كنفرانس و تماس تصویری خواهیم پرداخت:
۱. سیسكو وبكس (Cisco Webex)
همچون قابلیت های برجسته این اپلیكیشن می توان به امكان صحبت كردن تا سقف ۱۰۰ نفر و همینطور مدت زمان نامحدود برای تماس ویدئویی و جلسات اشاره نمود.
این اپلیكیشن علاوه بر نسخه مجانی خود در نسخه پریمیوم كه ماهانه ۱۳.۵۰ دلار برای كاربران و علاقه مندان هزینه در بردارد، قابلیت و امكانات بسیار بیشتری همچون حافظه ابری، ضبط و ثبت تمامی جلسات برگزار شده، عرضه فایل های قابل دانلود از ویدئو كنفرانس های برگزار شده و غیره را در اختیار آنها قرار می دهد.



۲. اسكایپ میت (Skype Meet Now)
همچون قابلیت های كلیدی این اپلیكیشن كه در سال ۲۰۰۳ میلادی توسط شركت مایكروسافت توسعه، طراحی و عرضه شده است، می توان به ضبط تماسهای ویدئویی برقرار شده تا مدت ۳۰ روز، تار كردن پشت زمینه افراد حاضر در ویدئو كنفرانس و همینطور امكان به اشتراك گذاری عرضه های اعضای حاضر در جلسه اشاره نمود.



۳. جیتسی میت (Jitsi Meet)
همچون قابلیت های برجسته این اپلیكیشن كه یك پلت فرم متن باز برای كاربران است و به منظور برقراری تماسهای ویدئویی و برگزاری ویدئو كنفرانس های گروهی طراحی و عرضه شده است، می توان به امكان افزودن تا سقف ۷۵ نفر عضو، انتخاب برقراری تماس خصوصی یا عمومی، تار كردن پشت زمینه و همگام سازی با اپلیكیشن های دیگری همچون Slack، Google Calendarو Office 365 اشاره نمود.



۴. گوگل هنگ اوت (Google Hangouts)
این اپلیكیشن كه یكی از اولین و معروف ترین اپلیكیشن های چت و مكالمه تصویری و صوتی در جهان به حساب می آید، امكان افزودن تا سقف ۱۰ نفر عضو را به كاربر می دهد كه البته در صورت برقراری تماس صوتی این تعداد به ۱۵۰ نفر عضو قابل افزایش است.
البته گوگل با عرضه و عرضه اپلیكیشن دیگری تحت عنوان گوگل هنگ اوت میت (Hangouts Meet) امكان برقراری تماس تصویری و ویدئویی را تا سقف ۲۵۰ نفر به كاربران می دهد كه برای خیلی از صاحبان مشاغل و كسب و كارها و كاركنان شركتهای مختلف كه الان تحت تأثیر شیوع گسترده ویروس كرونا در دوركاری و قرنطینه به سر می برند بسیار كاربردی خواهد بود.



۵. تاكی (Talky)
این اپلیكیشن كه احتیاج به هیچگونه ثبت نام و رجیستر شدن ندارد، امكان افزودن تا سقف ۶ نفر را به كاربران می دهد و برای آن دسته از كاربرانی كه نیازی به برقراری جلسات ویدئو كنفرانس با تعداد نفرات بالا ندارند، بسیار مناسب و راحت خواهد بود.





1399/01/24
22:38:27
5.0 / 5
3385
تگهای خبر: اپل , دیجیتال , سایبر , سایت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
WebMeet

webmeet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت وب كنفرانس محفوظ است

وب كنفرانس

کنفرانس تحت وب و چت تصویری