یك موسسه استرالیایی منتشر كرد؛

تاثیر كرونا بر مصرف اینترنت دنیا

تاثیر كرونا بر مصرف اینترنت دنیا

به گزارش وب كنفرانس آمار انتشار یافته توسط یك مؤسسه استرالیایی نشان داده است خانه نشینی میلیاردها نفر در سرتاسر جهان به دلیل شیوع كرونا و انجام اغلب امور از منزل، مصرف اینترنت را تشدید كرده است.



به گزارش وب كنفرانس به نقل از مدیوم، آماری كه توسط مؤسسه KASPR Datahaus انتشار یافته، حاكیست ایران در بازه زمانی ۱۸ تا ۲۰ مارس و در مقایسه میزان مصرف اینترنت با بازه زمانی ۱۲ تا ۱۴ فوریه از نظر فشار وارده بر زیرساخت های ارتباطی و مخابراتی برای مصرف داده رتبه اول را در جهان كسب كرده است و كشورهایی مانند مالزی، اكوادور و كلمبیا رتبه های بعدی را كسب كرده اند.
البته این فشار در كشورهای دیگری مانند ایتالیا، اسپانیا، سوئد، مالزی هم قابل توجه بوده و همزمان با افزایش شیوع كرونا در كشورهای مختلف و اعمال سیاست های قرنطینه و خانه نشینی میزان مصرف اینترنت افزایش می یابد.

بخش عمده این فشار بر اینترنت ناشی از استفاده از فضای مجازی برای مشاهده فیلم و سریال و استفاده از خدمات پخش ویدئوی آنلاین است.
كاربران از سرویس هایی مانند نتفلیكس، آمازون و یوتیوب برای مشاهده برنامه های مختلف بهره برده اند. همینطور اجرای بازی های ویدئویی تعاملی و برگزاری گسترده ویدئو كنفرانس هم باعث مصرف قابل توجه پهنای باند می شود.
بر طبق این گزارش خیلی از شركت های عرضه دهنده خدمات تحت وب و حتی دولت ها برای مدیریت مصرف بی سابقه اینترنت در جهان مجبور به اعمال برخی محدودیت ها یا كاهش كیفیت خدمات عرضه شده گردیده اند.

در میان استان های مختلف ایران و بر مبنای آمار روز ۲۴ مارس، بیشترین میزان افزایش فشار مصرف اینترنت مربوط به استان ایلام است و پس از این استان، استان های چهارمحال و بختیاری، اصفهان، قم، خراسان شمال، كهكیلویه و بویراحمد، قزوین، لرستان، كردستان، فارس، اردبیل، گلستان، كرمانشاه، مركزی، یزد، زنجان، بوشهر، سمنان، هرمزگان، همدان، خراسان رضوی و خوزستان رتبه های بعدی را كسب كرده اند. پایین ترین میزان افزایش فشار مصرف اینترنت هم مربوط به استان های تهران، آذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، مازندران و گیلان و در نهایت كرمان است كه پایین ترین میزان افزایش مصرف اینترنت را پس از شیوع كرونا به خود مختص كرده است.
برای كسب اطلاعات بیشتر در این حوزه به نشانی https: //kasprdata.com/index.php/global-internet-pressure/ رجوع كنید.

1399/01/07
22:15:44
5.0 / 5
3255
تگهای خبر: آنلاین , اینترنت , خدمات , سرویس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
WebMeet

webmeet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت وب كنفرانس محفوظ است

وب كنفرانس

کنفرانس تحت وب و چت تصویری