از كاربران غیرآمریكایی اینترنت؛
كنگره آمریكا قانون جنجالی جاسوسی سایبری را تمدید كرد
به گزارش وب كنفرانس كنگره آمریكا قانون جنجالی فیسا برای جاسوسی سایبری از كاربران غیرآمریكایی اینترنت را تمدید كرده و تغییراتی را هم برای تسهیل این كار در قانون مذكور اعمال كرده است.
به گزارش وب كنفرانس به نقل از انگجت، با تمدید قانون فیسا در كنگره اف بی آی و سایر سازمان های پلیسی و اطلاعاتی آمریكا كماكان می توانند از سه ابزار جاسوسی سایبری پیشرفته خود برای جمع آوری اطلاعات فله ای از كاربران اینترنت استفاده كنند و در این حوزه محدودیت خاصی نخواهند داشت.
اف بی آی مدعی است تمدید قانون فیسا برای مقابله با فعالیتهای تروریستی و جاسوسی شهروندان و دولت های خارجی ضروری بوده است، اما افشاگری های رسانه ها و به خصوص ادوارد اسنودن پیمانكار سابق آژانس امنیت ملی آمریكا در گذشته نشان داده بود كه قوانینی همچون فیسا دست دولت آمریكا برای جاسوسی از تك تك كاربران اینترنت در نقاط مختلف جهان را بازمی گذارد و تروریسم و جاسوسی تنها بهانه ای برای مشروعیت بخشیدن به تصویب چنین قوانینی است.
نمایندگان كنگره علاوه بر تمدید قانون فیسا، تغییراتی را هم در آن بوجود آورده اند تا دادگاه های آمریكا برای صدور مجوز جاسوسی های سایبری مدنظر اف بی آی محدودیت های كمتری داشته باشند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب