مك یا ویندوز كدام لطمه پذیرترند؟
وب كنفرانس: كارشناسان امنیتی اخیرا عنوان كرده اند كه احتمال آلوده شدن سیستم عامل مك اواس به بدافزارهای تبلیغاتی دو برابر سیستم عامل ویندوز است.
به گزارش وب كنفرانس به نقل از ایسنا، نتایج تازه ترین تحقیقات صورت گرفته نشان میدهد كه احتمال آلوده شدن كامپیوتر های مبتنی بر سیستم عامل مك اواس اپل به انواع بدافزارها خصوصاً بدافزارهای تبلیغاتی دو برابر بیشتر از كامپیوتر های مبتنی بر سیستم عامل ویندوز است.
برمبنای گزارشی كه در Malwarebytes آمده است، خطرات و تهدیدات كامپیوتر های مبتنی بر سیستم عامل مك او اس در سال های اخیر به شدت رو به افزایش بوده و روندی رو به رشد و صعودی را در پیش گرفته است به شكلی كه از تهدیدات كامپیوتر های ویندوزی سبقت گرفته اند و بیشتر از آنها میزبان شیوع و تكثیر بدافزارهای خطرناك بوده اند.
كاربران در سال های گذشته بر این باورند بودند كه كامپیوتر های توسعه داده شده توسط اپل در مقابل نفوذ هكرها، بدافزارها و تهدیدات امنیتی نفوذناپذیر هستند اما حالا بنظر می رسد كه باید بیشتر از سایر كاربران نگران به خطر افتادن اطلاعات و حریم خصوصی خود و همین طور نفوذ هكرها و مجرمان سایبری باشند.
این كارشناسان در تحقیقات جدید خود اعلام نموده اند كه كامپیوتر های ویندوزی امروزی به خصوص نسخه های جدید این سیستم عامل از كامپیوتر های مبتنی بر macOS نیز امنیت بالاتری دارند و كاربران آنها می توانند با خیال راحت به استفاده از آنها بپردازند.
باتوجه به روند صعودی حملات سایبری و بدافزاری در جهان، خیلی از كارشناسان و مفسرین فعال در حوزه فناوری و امنیت سایبری اخیرا دریافته و اعلام نموده اند كه خیلی از شركت های كوچك و بزرگ در جهان قادر نیستند حملات سایبری و بدافزاری و نفوذ هكرها را زودتر از وقوع تشخیص داده و پیش بینی كنند؛ بدین ترتیب از بروز لطمه های سایبری و اینترنتی كه به سرقت حجم زیادی از اطلاعات شخصی و خصوصی كاربران منجر می شود، جلوگیری به عمل بیاورند.
در چند سال قبل باج افزار، بدافزار و ویروس های كامپیوتری بسیاری در سراسر جهان، اطلاعات محرمانه، خصوصی و مالی میلیون ها نفر را به سرقت بردند و میلیاردها دلار به شركت های مربوطه و دولت ها خسارت وارد كرده اند. حمله سایبری توسط بدافزار واناكرای (WannaCry) بطور قطع یكی از مهلك ترین حملاتی است كه در طول سال های اخیر صورت گرفته است و میلیاردها خسارت برای دولت و شركت های مختلف كشورهای جهان برجای گذاشته است.
منبع: وب كنفرانس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب