حضور تیم دانشگاه تربیت مدرس در اجلاس سالانه اتحادیه بین المللی مخابرات

حضور تیم دانشگاه تربیت مدرس در اجلاس سالانه اتحادیه بین المللی مخابرات

به گزارش وب كنفرانس برای نخستین بار، سندی از جانب یك تیم ایرانی برای چاپ در مجموعه اسناد راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان ملل متحد در نظر گرفته شد.


به گزارش وب كنفرانس به نقل از ایسنا، تیم دانشگاه تربیت مدرس شامل دكتر احمدرضا شرافت از گروه مخابرات و دكتر مهدی عروجی از گروه مهندسی پزشكی، دانشكده مهندسی برق و كامپیوتر، در اجلاس سالانه اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU) در شهر ژنو شركت داشتند.

در این رویداد بین المللی بسیار مهم كه زیر نظر سازمان ملل متحد برگزار می شود، گزارش عرضه شده از جانب تیم دانشگاه تربیت مدرس با عنوان "فناوری اطلاعات و ارتباطات در سلامت دیجیتال: ربات جراحی از طریق دور"، برای عرضه در هفتمین سند استراتژیك Question 2/2: Information and telecommunications/ICTs for e-health كه هر چهارسال یكبار منتشر می شود، پیشنهاد شد.
سند فوق كه در سال ۲۰۲۱ و زیر نظر سازمان ملل متحد منتشر خواهد شد، به راهبرد پیرامون مسائل سلامت دیجیتال، كاربردهای آن و عرضه افق پیش رو در كشورهای درحال توسعه می پردازد. تمركز مجموعه فوق بر كاربردها و فناوری های سلامت دیجیتال مبتنی بر سامانه های موبایل است.

این مهم در دانشگاه تربیت مدرس، در ادامه پروژه طراحی و ساخت ربات جراحی از راه دور است كه توسط دكتر مهدی عروجی و دكتر نادر مكاری در آزمایشگاه سلامت دیجیتال دانشگاه تربیت مدرس (نخستین آزمایشگاه بین رشته ای در دانشگاه) پیاده سازی شده و در نمایشگاه بین المللی تلكام ۲۰۱۸ از آن رونمایی شده است.

اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU) یك سازمان بین المللی وابسته به سازمان ملل متحد است. این اتحادیه دومین اتحادیه قدیمی بعد از كمیسیون راین است و وظیفه قانون گذاری و مدیریت فضای فركانسی، تدوین استانداردهای تبادل داده و اطلاعات و همینطور كمك به رشد و توسعه ارتباطات در سراسر جهان را برعهده دارد. مقر این سازمان در ژنو سوئیس واقع شده است. اتحادیه بین المللی مخابرات در سال ۱۸۶۵ بعد از اختراع تلگراف ۲۰ كشور اروپایی نهادی را بعنوان اتحادیه بین المللی تلگراف تاسیس كردند كه نخستین قوانین بین المللی ارتباطات راه دور (مخابرات) در آن به تصویب رسید. این اتحادیه بعد از كنفرانسی جهانی در مادرید اسپانیا به اتحادیه بین المللی ارتباطات راه دور (مخابرات) یا همان ITU تغییر نام داد. بعد از تاسیس سازمان ملل متحد، در سال ۱۹۴۵، آی تی یو به نهادی وابسته به این سازمان تبدیل شد.

بر مبنای اعلام روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس، اجزای تشكیل دهنده ITU از سه بخش همچون "بخش استانداردسازی مخابرات"، "بخش مخابرات رادیویی" و "بخش توسعه مخابرات" تشكیل شده است. بر مبنای بیانیه ی اجلاس سران جامعه اطلاعاتی (WSIS)، اتحادیه بین المللی مخابرات، مسؤول توسعه زیرساخت های ICT و تسهیل كننده عملكردهای تعاملی، اتصال مقابل و اتصال جهانی شبكه ها و سرویس ها، فراهم آورنده یك محیط توانمند جهت توسعه و اعتمادسازی در استفاده از فناوری های اطلاعات و ارتباطات از راه ارتقای امنیت كامپیوتری تعیین شده و مسؤولیت دارد كه امكان استفاده از ICT را برای همه افراد در هر زمان و مكانی گسترش دهند.




منبع:

1398/08/09
16:28:37
5.0 / 5
4726
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
WebMeet

webmeet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت وب كنفرانس محفوظ است

وب كنفرانس

کنفرانس تحت وب و چت تصویری