رئیس صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الكترونیك:

عدم توجه صنعت به میكروالكترونیك در كشور

عدم توجه صنعت به میكروالكترونیك در كشور

وب كنفرانس: رئیس صندوق پشتیبانی از تحقیقات و توسعه صنایع الكترونیك اظهار داشت: باوجود وجود نیروهای انسانی متخصص در حوزه الكترونیك، صنعت میكروالكترونیك هنوز نتوانسته از این نیروهای انسانی به خوبی بهره ببرد.



به گزارش وب كنفرانس به نقل از مهر، دكتر علی وحدت در اجلاس هم اندیشی صنعت میكروالكترونیك كه هم اكنون در شهرك فناوری الكترونیك در ارومیه در حال برگزاری است، تصریح كرد: صنعت میكروالكترونیك پس از پیروزی انقلاب اسلامی از اهمیت بالایی برخوردار می باشد چونكه در بخش های مختلف كشور سبب اشتغالزایی و تولید ارزش افزوده خواهد شد.
وی اضافه كرد: بر همین مبنا صندوق پشتیبانی از تحقیقات و توسعه صنایع الكترونیك (صحا) راه اندازی شده و با رویكرد توسعه این صنعت به راه افتاده است.
رئیس صندوق پشتیبانی از تحقیقات و توسعه صنایع الكترونیك اضافه كرد: این صندوق نمونه ای از تلاش های كشور است كه با هدف پشتیبانی از توسعه صنایع الكترونیك فعالیت خویش را از سال ۷۷ شروع كرده و خدمات مالی از قبیل پرداخت انواع تسهیلات مالی، صدور ضمانت نامه ها، سرمایه گذاری خطرپذیر و خدمات كارشناسی را عرضه می كند.
وحدت با اشاره به اینكه ما عدم بهره وری را در كشور می بینیم اظهار داشت: در صنعت میكروالكترونیك دانش بالا و نیروی انسانی قوی داریم كه از اینها به خوبی بهره وری نشده است.
رئیس صندوق نوآوری وشكوفایی خاطرنشان كرد: میكروالكترونیك بخش مهمی از صنایع الكترونیك است كه باید پیشرفت زیادی داشته باشد ولی آنطور كه باید پیشرفت نكرده است.
وی با اشاره به اینكه میكروالكترونیك در صنایع مختلفی همچون خودرو، لوازم خانگی، صنایع دفاعی، هواپیمایی و... قابل استفاده می باشد، تصریح كرد: ما در صد هستیم سند میكروالكترونیك كشور را تدوین نماییم كه اطلاعات اولیه برای این سند تهیه شده است.
به گفته وی این سند در جهت بهره برداری هر چه بیشتر از دانش میكروالكترونیك به واسطه نیروهای انسانی متخصص در كشور تدوین خواهد شد.
وحدت اضافه كرد: كشور از نظر داشتن نیروی انسانی متخصص حوزه میكروالكترونیك در جایگاه مناسبی از نظر جهانی قرار دارد. همینطور در حوزه دانشگاهی وضعیت كشور در هر دو بخش كمی و كیفی وضعیت خوبی دارد.
وی افزود: رشته مهندسی برق با جذب بخش قابل توجهی از نخبه ترین اقشار دانشگاهی كشور از لحاظ كیفی وضعیت بسیار مناسبی دارد و از لحاظ كمی تعداد دانشجویان این رشته در ردیف ۵ رشته اول قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: تمركز این حجم قابل توجه از جامعه دانشگاهی نخبه كشور در حوزه میكروالكترونیك زمینه جهش بزرگ تكنولوژیك را در حوزه الكترونیك بوجود آورده است. اما باوجود وجود وضعیت مناسب دانشگاهی حوزه الكترونیك اهمیت صنعت میكروالكترونیك در تجارت جهانی و ارتقا قدرت ملی كشورها و تلاش های صورت گرفته این صنعت هنوز نتوانسته به رشد قابل قبولی در كشور برسد.
به گزارش وب كنفرانس به نقل از مهر، اجلاس هم اندیشی صنعت میكروالكترونیك در شهرك فناوری الكترونیك در ارومیه با حضور جهانگرد معاون وزیر ارتباطات، استانداری ارومیه و رئیس دانشگاه ارومیه در حال برگزاری است.

1397/07/27
22:47:41
5.0 / 5
5207
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
WebMeet

webmeet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت وب كنفرانس محفوظ است

وب كنفرانس

کنفرانس تحت وب و چت تصویری