در جلسه كمیسیون امنیت ملی مجلس مطرح شد؛

ماهواره ظفر با ماهواره بر سیمرغ در دهه فجر پرتاب خواهد شد

ماهواره ظفر با ماهواره بر سیمرغ در دهه فجر پرتاب خواهد شد

وب كنفرانس: سخنگوی كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت كه طبق توضیحات ارابه شده در جلسه امروز كمیسیون امنیت ملی، ماهواره ظفر با ماهواره بر سیمرغ در دهه فجر پرتاب خواهد شد.


به گزارش وب كنفرانس به نقل از ایسنا، سید حسین نقوی حسینی در توضیح جلسه امروز كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: جلسه امروز با حضور معاون وزیر ارتباطات، رئیس سازمان فضایی كشور و نمایندگان وزارت دفاع جهت بررسی روند پیشرفت ساخت ماهواره ظفر و ماهواره بر سیمرغ تشكیل شد.
وی با اشاره به صحبت های ذوالنور رئیس كمیسیون درباره اهمیت تسلط بر فضا و نقش فضا در برقراری ارتباطات و مبادله اطلاعات و پیگیری این مساله در كمیسیون اضافه كرد: در این نشست آقای براری معاون وزیر ارتباطات اشاره ای داشت كه حضور در فضا در آینده جهان نقش بسیار مهمی دارد و جمهوری اسلامی ایران در یك همكاری بین المللی به دنبال پرتاب ماهواره بوده و با بعضی از كشورها مثل روسیه و ایتالیا همكاری داشته است؛ همین طور امروز پروسه ساخت و پرتاب ماهواره را جوانان و متخصصین ایرانی انجام می دهند و با پرتاب ماهواره امید و قرار گرفتن آن در مدار بعنوان نهمین كشور صاحب فناوری ماهواره ای در فضا به باشگاه دارندگان ماهواره در فضا پیوستیم. ماهواره ظفر و ماهواره بر سیمرغ در حال آماده سازی است و بموقع پرتاب خواهد شد. سال آینده نیز بطور قطع دراین زمینه موفقیت هایی را خواهیم داشت.
وی افزود: آقای براری بیان داشت كه این موفقیت ها با استفاده از متخصصین و دانشمندان ایرانی و ظرفیت های داخلی است. همین طور به همكاری بین وزارت ارتباطات و دفاع و بعنوان یك فرصت اشاره و تاكید شد تا بتوانند موفقیت های بیشتری را كسب كنند.
نقوی حسینی افزود: آقای حسینی از وزارت دفاع نیز پیرامون ساخت ماهواره و ماهواره بر این توضیح را داد كه ۵۸ كشور به صورت مشترك با سایر كشورها ماهواره می سازند اما تنها ۱۱ كشور پرتاب كننده ماهواره هستند كه ایران یكی از آن كشورها است.
به گفته وی، مسئولان وزارت دفاع یادآور شدند پرتاب ماهواره پاشنه آشیل این فناوری است و همه كشورهای پرتاب كننده عملیات های ناموفقی داشتند خصوصاً در ۱۰ سال نخست به كارگیری این فناوری احتمال موفقیت كمتر از ۴۰ درصد است. نكته مهم دیگر درباره برنامه فضایی جمهوری اسلامی ایران، تامین منابع مالی مورد نیاز است، ایران بعنوان ششمین كشور به لحاظ آماده سازی و ساخت سایت پرتاب ماهواره پایگاه پرتاب متكی به منابع خود است.
سخنگوی كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: در این نشست نماینده دانشگاه علم و صنعت از همكاری دانشگاه ها در ساخت ماهواره صحبت كرد در خصوص اینكه در هر ماهواره ۶۴ هزار قطعه به كار می رود و هیچ كشور خارجی در طراحی و ساخت این ماهواره ها به ما كمك نكرده است، دانشگاه های علم و صنعت، شریف و امیركبیر محور كارهای دانشگاهی دراین زمینه هستند، ماهواره ظفر با ماهواره بر سیمرغ دهه مبارك فجر پرتاب خواهند شد.




منبع:

1398/11/08
20:04:20
5.0 / 5
4339
تگهای خبر: ارتباطات , سازمان , سایت , طراحی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
WebMeet

webmeet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت وب كنفرانس محفوظ است

وب كنفرانس

کنفرانس تحت وب و چت تصویری